Bloggarkiv April 2009

Kommentar: 
foto: PhOtOnQuAnTiQuE Hørt om web 2.0? Selvfølgelig har du det - det har jo vært den store snakkisen i media og i debatten om IKT i skolen de siste årene. Men ikke før har jeg lært meg å si dette uten å føle meg som en dustete trendnisse, så kommer teknologene dragende med web 3.0... Hva i all verden er det, da? Kan noen hjelpe meg å få klarhet i dette?
Kommentar: 
For ei stund siden ble det laget ferdige Feide-skjema som kunne importeres i Microsoft ADAM/AD LDS. Vi har oppdaget at skjemaene mangler indeksering av attributtet eduPersonPrincipalName (Feide-navn) som er det attributtet innloggingstjenesten i Feide benytter for å finne informasjon om brukeren. Med indeksering slått på vil responsen bli mye raskere og brukeropplevelsen bedre.
Kommentar: 
Bilde: Tis the season av TheeErin Alle ser ut til å snakke om videokonferanser som en måte å spare miljøet for utslipp ved reising til og fra møter, men om jeg skal være egosentrisk tror jeg det er tidsbesparelsen jeg er mest glad i.
Kommentar: 
Bilde: "Vote" av Theresa Thompson Deltakelsen ved skolevalgene har gått dramatisk ned de siste 10 årene, det samme har valgdeltakelsen blant førstegangsvelgere ved ordinære valg. Dette ønsker vi i UNINETT ABC og Møre og Romsdal fylke å gjøre noe med gjennom prosjektet Demokrati0.9 - et prosjekt som fokuserer på bruk av sosiale medier og åpne standarder.
Kommentar: 
Foto: camera av coleydude . Kunnskapsdepartementet varsler at de vil teste ut alternative eksamensformer, som for eksempel mappevurdering . Elevene, ved elevorganisasjonen jubler, og sier at dette har de ventet på lenge. Hva betyr dette for lærerens vurderingsmetoder?
Subscribe to